Wij helpen je op weg op de weg!
     

Privacyverklaring

Persoonsgegevens die wij verwerken

Rijschool Wolswijk verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Geboorteplaats
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via autorijschool@wolswijk.info, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Rijschool Wolswijk verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw betaling
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij je af te leveren
- Rijschool Wolswijk verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Rijschool Wolswijk neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Rijschool Wolswijk) tussen zit. Rijschool Wolswijk gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: [aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang en verwachte gevolgen voor betrokkene]

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Rijschool Wolswijk bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: (Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden Personalia > Bewaartermijn > Reden Adres > Bewaartermijn > Reden Enzovoort > Bewaartermijn > Reden

Delen van persoonsgegevens met derden

Rijschool Wolswijk verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Rijschool Wolswijk blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Rijschool Wolswijk gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar autorijschool@wolswijk.info. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Rijschool Wolswijk zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. Rijschool Wolswijk wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Rijschool Wolswijk neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via autorijschool@wolswijk.info

Kom kennismaken

Wist je dat wij je niet alleen rijles geven maar je ook kunnen helpen met je theorie? Zet snel de eerste stap richting je rijbewijs en meld je direct aan:

Webshop

In onze webshop koop je (eenvoudig en snel) online de theorieproducten die jij nodig hebt.

Ga naar de webshop en bestel je theorieproducten

of login met je eigen inloglink:

Log in op jouw persoonlijke theoriepagina

Onze diensten

Autorijles

Sinds 1 november 2011 kunnen jongeren vanaf 16 jaar hun theorie-examen voor rijbewijs B doen.

Motorrijles

Als je begint met lessen heb je de keuze uit de lichte of zware categorie motor. Tenminste, als je 24 jaar of ouder bent. 

Aanhanger-rijles

Is de maximum massa van je auto plus de aanhangwagen meer dan 3500 kg., dan heb je het BE-rijbewijs nodig.

Opfriscursus

Heb je een tijdje niet gereden en voel je je onzeker op de weg, met een korte opfriscursus helpen we je weer op (de) weg.

Theorieles

De leer van het verkeer, bij ons inhouse of op je eigen houtje, laat ons je op weg helpen.

Evenementen

Omdat de boog niet altijd gespannen hoeft te staan en de motor niet altijd hoeft te draaien...
Duidelijk en doelgericht te werk gaan, perfect!
- Wim

Autorijschool Wolswijk, de brug naar verkeersveiligheid.

Verkeersveiligheid is een belangrijk maatschappelijk thema. Het grote aantal slachtoffers (doden en gewonden) in het wegverkeer is een zwaarwegend nadeel van de gemotoriseerde samenleving. Jaarlijks vallen in...

NEEM CONTACT MET ONS OP

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:

*:

:

:

* velden voorzien van een * zijn verplicht in te vullen

Autorijschool Wolswijk  •  Waterlelie 43  •  2804 PT  Gouda

06 1366 85 86  •  0182 558 117  •   autorijschool@wolswijk.info  •  CBR rijschoolnummer: 6769Z7

Autorijschool Wolswijk
Waterlelie 43
2804 PT Gouda

06 1366 85 86
0182 558 117
autorijschool@wolswijk.info

CBR rijschoolnummer: 6769Z7

Volg ons op:

     

Algemene voorwaarden   •  Privacyverklaring

© 2010 - 2020 Wolswijk autorijschool | Realisatie: De Goudse Wolf